E-book zes tips om grenzeloos te groeien met je internetbedrijf

2012 was het jaar dat ik heb besloten om grenzeloos te willen gaan groeien. Niet alleen, maar samen met andere internetondernemers. Waarom? Omdat ik merkte dat ik het geweldig vindt om met andere internetnetondernemers en zelfstandigen samen te werken. Om samen een win-win situatie te creëren, om elkaar te inspireren en meer te gaan verdienen.

Daarom ben ik Groeigrenzeloos.nl gestart. Groeigrenzeloos neemt het webdevelopment voor je uit handen. Dit doen we snel, transparant, flexibel en voor scherpe tarieven. Zo heb je meer tijd om CEO van je eigen bedrijf te zijn, krijg je meer goed betalende klanten en heb je meer vrije tijd.
E-book Groeigrenzeloos
2013 wordt het jaar dat voor mij helemaal in het teken gaat staat van grenzeloze groei. Wil jij ook sprongen maken met je bedrijf en in 2013 grenzeloos gaan groeien? Top! Speciaal voor jou heb ik het gratis E-Book “Zes tips om grenzeloos te groeien met je internetbedrijf” gemaakt. Boordevol tips, opdrachten en voorbeelden om je direct te inspireren en in de actiemodus te zetten!

In het E-Book staan cruciale stappen waarmee je:

 • Leert hoe je je bedrijf slim vermarkt
 • Leert hoe je woest aantrekkelijk wordt voor je doelgroep
 • Leert hoe je een doorlopende inkomstenstroom creëert 
 • Leert hoe goed betalende klanten krijgt
 • Leert hoe je van je bedrijf een geolied systeem maakt

Wil jij in 2013 ook grenzeloos gaan groeien? Op de homepage kan je het e-book gratis ontvangen!

LEES MEER... +

Mijn populairste blog heeft geen conversie maar wel een droom resultaat

Ruim een jaar geleden schreef ik mijn populairste blog ooit over Wordfeud. Gewoon omdat ik het een razend interessant fenomeen vond. Mijn blog trok ontzettend veel bezoekers. Wordfeud was echt hot!

Bezoekers Wordfeud blog

Bezoekers Wordfeud blog

Even wat statistieken op een rijtje:

 • 3.460.703 bezoekers
 • 1.580.157 unieke paginaweergave’s
 • Zondag 6 november 2011 was de topdag met 49.726 bezoekers

Echt bizar veel bezoekers
Wat hadden al die mensen op mijn blog te zoeken? En belangrijker, hoe kwamen ze er? Vonden ze de inhoud zo interessant dat ze het massaal gingen delen op social media en er zo een sneeuwbaleffect ontstond? Helaas niet. 94,17% van de bezoekers kwam via Google en 4,40% direct (via eigen bookmarks bijvoorbeeld). Slechts een schamele 0,04% van het totaal kwam via Facebook en Twitter. De verklaring is bijzonder eenvoudig. Wat doen veel wensen die Wordfeud spelen? Zeker in het begin gaan ze heel ijverig Googelen op Q-, Y- en X-woorden, maandelijks gaat het om honderdduizenden zoekopdrachten. Ik vermoedde dit bij het schrijven al, aangezien ik dat zelf ook direct deed. Daarom had ik bij mijn blog lijstjes van Wordfeudwoorden opgenomen. Daarbij was ik een van de eersten die over Wordfeud een blog schreef. Deze combinatie zorgde ervoor dat mijn blog een maand nu publicatie vele maanden achtereen zeer hoog scoorde in Google voor allerlei Wordfeud gerelateerde zoekopdrachten. (meer…)

LEES MEER... +

Volg mij niet, volg je gevoel!

Volg mij nietIn tegenstelling tot wat business coaches, organisatiedeskundigen en goeroes ons maar al te graag willen doen laten geloven zijn er geen ijzeren wetten om succesvol te worden/zijn als ondernemer en organisatie. De werkelijkheid is simpelweg te complex en chaotisch om te kunnen vangen in business- en marketingwetten. Bij elke ‘regel’ zijn talloze voorbeelden die deze logenstraffen.

(meer…)

LEES MEER... +

10 redenen waarom outsourcen van web development ultieme ontwikkelingshulp is

Joms op weg naar mooie toekomst

Joms (onze programmeur) in z’n bolide op weg naar mooie toekomst

Outsourcen kan enorm verrijkend zijn; financieel, maar juist ook in de breedste zin van het woord. Zowel voor de uitvoerder als voor de opdrachtgever zijn er vele kansen voor ‘win-win’. Outsourcen zorgt voor verandering en gooit de manier van (samen)werken op de schop. Ik vind dat geweldig, maar zoals bij alle veranderingen zijn er ook bedreigingen en nadelen. Mensen houden van nature niet van veranderingen en leggen daarom vaak eerst de nadruk op de (mogelijke) nadelen. Dit zag je na de uitvinding van de trein en de auto, na allerlei mechanisatie-uitvindingen en uiteraard ook met na de komst van de computer. (meer…)

LEES MEER... +

Hoe ik internet ondernemers in staat ga stellen om minimaal twee ton per jaar te verdienen

Joms is gek op stroopwafels!

Joms is gek op stroopwafels!

Uit eigen ervaring weet ik hoe verrijkend het inhuren van Filipijnse programmeurs kan zijn, zie ook mijn vorige blog. Mijn doel is om komend jaar zo veel mogelijk ambitieuze zelfstandige webdesigners, internetondernemers en -marketeers en programmeurs te faciliteren en leren om dat ook voor elkaar te krijgen.

Heel binnenkort lanceer ik hiervoor een (online) trainingsprogramma en een gebruiksvriendelijke community website bestaande uit:

 

1. Een jobboard om vraag en aanbod voor het maken van maken van websites en webproducten samen te brengen. Dit wordt niet een jobboard zoals je vaak ziet met ontzettend veel (incapabele en niet beschikbare) mensen en tig keuzemogelijheden. Soms ben je al een maand bezig om een geschikte programmeur te vinden en dan moet het inwerken nog beginnen. Ronduit frustrerend! Op ons jobboard gaat het niet kwantiteit maar om kwaliteit. Wij maken een strenge voorselectie van programmeurs onder andere op basis van:

 • Relevante kennis en vaardigheden
 • Beschikbaarheid
 • Identiteitsbewijs
 • Foto

Om het nog gemakkelijker te maken is het ook mogelijk om volledige werving en selectie door ons te laten doen. Wij doen selectie, sollicitatie en testen van de programmeur.
Daarnaast zijn we op dit moment testen aan het ontwikkelen om programmeurs te testen op hun programmeervaardigheden en probleemoplossend vermogen.

(meer…)

LEES MEER... +

Verrijk je bedrijf en leven door outsourcing naar de Filippijnen

Teambespreking programmeurs en Jossi

Teambespreking programmeurs en Jossi

Outsourcing naar de Filippijnen heeft ons enorm verrijkt. De afgelopen jaren hebben wij er tonnen mee verdiend. Het stelt ons in staat om meer aan te bieden en minder zelf te doen. Hierdoor verdienen wij veel meer in minder (eigen) tijd. Dit is fantastisch en geeft vrijheid! Ik kan me volledig richten op de dingen die echt belangrijk zijn als ondernemer. Zoals het bedenken van (business)plannen en nieuwe services/producten, online en offline bekendheid krijgen, zorgen voor veel bezoekers op de website, hoe je van fans en bezoekers betalende klanten maakt, hoe je slim je services vemarkt etc. En last but not least, ik kan heel flexibel mijn werktijden indelen en zo veel tijd doorbrengen met mijn zoontje van ruim 4 maanden.

Ruim drie jaar geleden zijn Simone en ik begonnen met Socialmedium. Zoals bij alle startende ondernemers, kwam er ontzettend veel op ons af: hoe ga je je positioneren, hoe krijg je klanten, hoe ga je je services vermarkten en wat ga je hiervoor vragen etc. etc. Heel snel kregen we klanten en konden we beiden onze part time baan opzeggen en full time ondernemer worden. Wauw wat een euforisch gevoel was dat! We pakten bijna alles aan en hadden daardoor erg uiteenlopende projecten en klanten. Het maken van vijfjarenplannen? Gatver, we zijn toch geen communistische partij?! Tjonge wat moesten wij aan de bak, we hadden nauwelijks een systeem en leefden niet maar werden geleefd. Heerlijk! Ik kan het iedereen alleen maar aanraden om zo te beginnen.

(meer…)

LEES MEER... +

De kracht en mogelijkheden van een community website

Websites waren plekken waar bezoekers informatie konden halen. Websites zijn en worden plekken waar mensen informatie kunnen halen, brengen, herschikken en delen. Dit levert een totaal nieuw speelveld op met onbegrensde nieuwe (business) mogelijkheden. Veel succesvolle websites tonen aan dat het niet langer van belang is vóór wie je het doet, maar mét wie. De website fungeert als een interactief platform (community) die de gebruikers in staat stelt om zelf toegevoegde waarde te creëren en/of zelf in een behoefte te voorzien. (meer…)

LEES MEER... +

Waarom surfen als in 2006?

Ongeveer 2 weken geleden kwam ik het nieuwsbericht tegen dat de Australische online retailer Kogan.com meerkosten in rekening brengt  bij het gebruik van Internet Explorer 7 (IE 7).
Voornaamste argument hiervoor is de hoeveelheid tijd die het webteam van de website  bezig is met de website er normaal uit te laten zien in IE 7, net zoveel is als met browsers als Google Chrome, Safari en Firefox gezamenlijk.
(meer…)

LEES MEER... +

Arbeidsrecht, community website met LinkedIn API

Arbeidsrecht

Deze week hebben we Arbeidsrecht opgeleverd. Het is een community website die professionals en mensen die advies willen hebben over arbeidsrecht met elkaar verbindt. Bezoekers kunnen daarnaast eenvoudig zoeken in een uitgebreide en actuele database van rechtspraak over arbeidsrecht. Daarnaast is er een kennisdatabank en nieuwsoverzicht over arbeidsrecht. Iedereen kan eenvoudig m.b.v. zijn LinkedIn account een profiel aanmaken en inloggen.

Het was een geweldig project om te doen, we moesten alle registers van onze kennis en kunde opentrekken. Voor de meeste functionaliteiten hebben we zelf plugins ontwikkeld. Uiteraard hebben we ook gebruik gemaakt van bestaande plugins zoals contact forms, All in one SEO pack en comments subscriptions.
(meer…)

LEES MEER... +