Bahay Aurora

Bahay Aurora (letterlijke betekenis is Huis van de Dageraad) is een kindertehuis in Baras op de Filippijnen. In Bahay Aurora worden straatkinderen opgevangen. Dit zijn kinderen die door diverse omstandigheden in grote moeilijkheden zijn gekomen en om uiteenlopende redenen niet meer thuis kunnen wonen. De oprichters van dit tehuis, Herke en Arleen Smidstra, willen deze kinderen een veilig thuis bieden met nieuwe kansen op een betere toekomst. Dit doen zij in goede samenwerking met alle begeleiders.

Door middel van huisvesting, voeding en onderwijs wordt de basis gelegd om de kinderen te laten opgroeien tot gezonde, verantwoordelijke en goed opgeleide jonge mensen die op termijn een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen en in hun eigen onderhoud kunnen voorzien.

Bezoek de website van Bahay Aurora. 

Giving Back

Wij hebben veel te danken aan onze Filippijnse programmeurs. Mede door hun hebben we snel kunnen groeien.
Daarnaast is het geweldig leuk om grenzeloos samen te werken en mensen met een andere cultuur en achtergrond te leren kennen.

Dankzij ons hebben onze Filippijnse programmeurs en hun familie een mooie toekomst en kunnen ze werken onder fijne omstandigheden met een prima salaris. Echt een win-win situatie! Lees het blog van Matthijs waarom hij vindt dat outsourcen webdevelopment ultieme ontwikkelingshulp is.

We zijn ons enorm verbonden gaan voelen met hun en hun families en land. Filippijnen zijn gretig, loyaal, betrouwbaar en heel sociaal. Ze willen zich zo graag ontwikkelen, de omstandigheden en mogelijkheden zijn echter veelal slecht. Wij willen dolgraag ons steentje bijdragen om te helpen dat Filippijnen betere kansen krijgen op een mooie toekomst. Daarom doneren wij 10% van onze winst aan een goed doel. We hebben 4 goede doelen geselecteerd. Graag vragen we je om te stemmen op jouw favoriete goede doel waaraan we 10% van onze winst gaan geven.

Poll

Welk doel heeft jouw voorkeur?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...