Wout Arets

Het grootste voordeel van outsourcen naar de Filipijnen voor mij is dat ik behalve de opdrachten van mijn klanten ook mijn eigen idee├źn en concepten kan realiseren.
Hierdoor kan ik mezelf en mijn bedrijf blijven ontwikkelen en vernieuwen!

Wout Arets
Interactive Art Director

LEES MEER... +

Richard de Ruijter

GroeiGrenzeloos heeft in verschillende (ingewikkelde) webdevelopment projecten voor grote en MKB klanten mooie resultaten opgeleverd. Zowel simpele website ontwerpen als complexe Content Management Systemen (CMS) zijn keurig opgezet. Hierin bewezen ze hun meerwaarde door uitgebreide kennis, goede adviezen, en flexibiliteit gedurende het proces. Via basecamp werd ik overal van op de hoogte gehouden zodat ik precies wist hoe we ervoor stonden. GroeiGrenzeloos staat voor een fijne samenwerking met een prima eindresultaten!

LEES MEER... +

Vincent Voorduin

Via twitter kwamen we in contact met Matthijs. Wij hebben Matthijs benaderd voor het bouwen van meerdere CMS-websites. Wij zijn ontzettend tevreden met de inzet van zijn bedrijf Groeigrenzeloos voor het bouwen van deze sites en de uitleg en contact met onze klanten over de gebouwde CMS-websites. Een aanrader op het gebied van website ontwikkeling!

LEES MEER... +