Pasuk Foundation

Pasuk Foundation helpt jongeren in de Filippijnen via scholingsprojecten en studiebeurzen aan een school- of beroepsopleiding. De visie hierachter is dat goed opgeleide jongeren in bezit van een diploma, aanzienlijk betere kansen hebben op het vinden van een baan en inkomen. Met een stabiel inkomen kunnen de studenten en hun families ontsnappen uit de vicieuze cirkel van armoede, en op hun beurt weer anderen helpen.

Bezoek de website van de Pasuk Foundation.

Giving Back

Wij hebben veel te danken aan onze Filippijnse programmeurs. Mede door hun hebben we snel kunnen groeien.
Daarnaast is het geweldig leuk om grenzeloos samen te werken en mensen met een andere cultuur en achtergrond te leren kennen.

Dankzij ons hebben onze Filippijnse programmeurs en hun familie een mooie toekomst en kunnen ze werken onder fijne omstandigheden met een prima salaris. Echt een win-win situatie! Lees het blog van Matthijs waarom hij vindt dat outsourcen webdevelopment ultieme ontwikkelingshulp is.

We zijn ons enorm verbonden gaan voelen met hun en hun families en land. Filippijnen zijn gretig, loyaal, betrouwbaar en heel sociaal. Ze willen zich zo graag ontwikkelen, de omstandigheden en mogelijkheden zijn echter veelal slecht. Wij willen dolgraag ons steentje bijdragen om te helpen dat Filippijnen betere kansen krijgen op een mooie toekomst. Daarom doneren wij 10% van onze winst aan een goed doel. We hebben 4 goede doelen geselecteerd. Graag vragen we je om te stemmen op jouw favoriete goede doel waaraan we 10% van onze winst gaan geven.

Poll

Welk doel heeft jouw voorkeur?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...